5 Головних помилок в приготуванні олів’є

Салат Олів’є вже багато років вважається традиційною стравою в Новорічну ніч.

Цей салат ніколи не набридає.

У господинь є свої секрети приготування Олів’є, але варто задуматися, можливо, ви робите кулінарні помилки в процесі приготування, і саме це не дозволяє вам насолодитися ідеальним смаком салату.

Відомі шеф-кухарі розповіли нам про ці помилки, тому від них можна позбутися.

Помилка 1. Занадто багато майонезу

Заправляти салат майонезом в великих кількостях не варто.

Смак іншим, якщо разом з майонезом додати трохи сметани або вершків. Також експерти радять робити домашній майонез, так нотки салату заграють зовсім іншим смаком.

Помилка 2. Докторська ковбаса

Кухарі ніколи не оцінять салат, в якому є Докторська ковбаса.

Основним інгредієнтом має бути м’ясо: куряче філе, свинина або яловичина.

Помилка 3. Багато картоплі

Зайві кількість картоплі зробить салат крохмалисті і в’язким. Не робіть цей інгредієнт основним.

Помилка 4. Консервований горошок

Професійні кухарі впевнені, але додавати консервований горошок в олів’є – це помилка. На смак цей продукт нагадує картоплю і тому він не зможе внести нові нотки смаку в страва.

Його варто замінити замороженим горошком – так у салату з’явиться приємна легкість і свіжість.

Помилка 5. Мало яєць

Яйця додадуть салату ніжності, тому економити на них явно не варто. Однак вони повинні бути максимально свіжими.

Готуйте з задоволенням і приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code