“Все пропало”: марія порошина на шоу “смак” постійно забувала рецепт – «відпочинок»

Актриса театру і кіно Марія Порошина готувала на шоу «Смак» пиріг і салат разом з Іваном Ургантом. Ведучий так подригав актрису, що вона розгубилася й забула кілька ключових кроків з рецепта.

Марія Порошина привезла спеціально для шоу з Камчатки креветки для салату, а також поділилася старим сімейним рецептом цибулевого пирога. Як зазначив Іван, це дуже економне
страва, яке можна вживати як з супом замість хліба, так і до чаю як десерт. Марія розповіла, як ще мама готувала їй цей пиріг. А взагалі вона з дитинства любить місити тісто. І робить це дуже вміло! Ведучий програми, як і передплатники актриси, відзначили, що косичку на пирозі вона сплела мастерскі.Помімо готування, за традицією програми, Іван розмовляв з актрисою про все на світі. Вона розповіла, як зустріла Джулію Робертс в Індії, як дочка складає милі вірші і як важко дочки вчитися у тих же викладачів, які навчали ще Марію. Чи то від численних жартів Івана або від хвилювання, Марія неодноразово забувала слідувати рецептом. Спочатку забула посолити тісто, потім не попередила Івана, що треба обсмажити цибулю і збити яйця. «Все пропало,» – сказала вона, коли зрозуміла, що цибуля вже вимочений в сметані. Але ведучий заспокоїв актрису і вони викрутилися з ситуації. А передплатники Марії відзначили, що вона була незвичайно мила і вони пробачили таку чарівну забудькуватість.

Рецепт цибульного пирога від Марії Порошиной Тісто: Борошно – 1 склянка, Вершкове масло – 125 гр, Сметана – 3 ст.л., Сіль – 1/2 ч.л., Начинка: Цибуля ріпчаста – 1 кг, Олія – ​​3 ст .л., Сіль 1 ч.л., Цукровий пісок – 1 ч.л., Яйця – 3 шт., Сметана – 450 гр, Паприка – 1/2 ч.л. Вершкове масло порубати з борошном, потім додати сметану, сіль і замісити тісто. Готове тісто покласти в холодильник на 1 годину. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, поперчити і обсмажити на рослинному маслі. Обсмажену цибулю остудити, потім додати до нього сметану, збиту з яйцями, сіллю і цукровим піском, все перемішати. Розкачати тісто і покласти в форму для випікання (тісто має покривати дно і боки форми). На тісто викласти лушпиння начинку, по краях тісто загорнути «кіскою» (начинка повинна залишитися відкритою). Випікати в духовці при температурі 185 ’40 хвилин. "А бортик у пирога сплела – просто супер. як профі!""Я дивилася. Ви дуже мила і приємна в спілкуванні жінка. Залишили дуже гарне враження.""Ми з мамою дивилися. ДУЖЕ сподобався випуск з Вашою участю. Дуже сподобався рецепт цибулевого пирога. Несподіваний! Але дуже смачний! Дякуємо.""Класно заплітати край пирога, спасибі, і я тепер так можу, і пиріг з вашим рецептом мої почвалав миттю.""Все було дуже красиво і по-домашньому. Рецепт пирога дуже простий і смачний. Ви така молодчинка.""Спробую обов’язково зробити такий! Тільки ось так ювелірно краю закрутити як у Вас, напевно, буде складно. Ви це зробили майстерно!""Смішно було, коли Ваня перемішав лук зі сметаною, забувши посмажити цибулю попередньо. Але найголовніше, що це не зіпсувало пиріг! Спробую обов’язково зробити такий!""Наша Маша-забивашка. Було весело і смачно. Я вже повторила Ваш рецепт, вийшло пальчики оближеш. ДЯКУЄМО! ЛЮБИМО!""Маша, Ви чудові! Дивилася і хвилювалася за Вас. Ваня був в ударі і на всі питання, задані Вам, відповідав сам. У Вас велике терпіння! Я, звичайно, розумію, що шоу – але не до такої ж міри, щоб постійно бенефіснічать! Незважаючи ні на що – Ви блищали!""Марія світиться божим світлом. Красуня, розумниця."

На шоу актриса розповіла, що більше склянки їжі за раз не їсть. Виявляється, ось в чому секрет дієти Порошиной. Адже до літа вона неабияк схудла і покращала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code